Bancuri cu Chelneri


1 2 3 ... 11 12 13

2701. Adaugat de websku in Chelneri.


Un roman suparat ca nu prea avea bani si se afla intr-o tara straina,intra intr-un restaurant si vede la o masa un grup mare de barbati care aveau barbi mari si purtau camasi verzi.Dupa ce acestia au mancat si au baut a venit chelnerul cu nota de plata, dar ei s-au ridicat de la masa si au spus: Adepto del Fidel Castro!. Chelnerul s-a inclinat si i-a lasat sa plece fara sa plateasca.
Romanul iese din restaurant, merge si se imbraca la fel ca acei barbati cu o camasa verde si se intoarce la restaurant. Se aseaza la masa, comanda, mananca bine, bea si la urma vine chelnerul cu nota de plata. Romanul se ridica in picioare si spune:
Adepto del Fidel Castro!
Chelnerul contrariat intraba:
Dar de ce nu ai barba? La care, romanul isi da jos pantalonii si spune:
Agento secreto!

2700. Adaugat de websku in Chelneri.


Un tip intra intr-un bar deschis recent in centrul Bucurestiului. La bar - un robot! Robotul ii serveste un cocktail perfect si-l intreaba:
- Cat ai IQ-ul?
- 150, raspunde omul.
Robotul incepe sa-i faca o conversatie cat se poate de agreabila despre factorii incalzirii globale, fizica cuantica si spiritualitate, biochimie, teoria coardelor, Constitutia europeana, nano-tehnologii si sexualitate orientala.
Clientul este impresionat si se decide sa faca un test. Iese din bar si se intoarce pentru o noua comanda.
Din nou, primeste un cocktail perfect si intrebarea despre IQ.
- 100.
De data aceasta, robotul vorbeste despre fotbal, formula 1, vedete TV, diete alimentare si scandalurile din PSD si Alianta DA.
Cu totul impresionat, tipul iese din bar si se intoarce pentru un test final. Robotul il serveste impecabil si pune intrebarea standard.
- aaaa... cred ca... aaa... 50, raspunde omul. La care robotul il intreaba:
- Nu-i asa ca la urmatoarele alegeri mergi cu Vadim sau Gigi? Astia patrioti adevarati!...

2699. Adaugat de websku in Chelneri.


Un tip se duce la restaurant. Inainte sa se aseze la masa observa ca toti chelnerii au o lingura in buzunarul de la piept. Cand vine chelnerul sa ia comanda il intreaba de ce poarta lingura in buzunar.
- Vedeti dle, restaurantul a angajat o firma cu scopul de a optimiza activitatea. Dupa luni de inregistrari statistice, acestia au constatat ca cel mai des se intampla clientilor sa scape lingura pe jos. Daca avem o lingura la indemana scutim un drum la bucatarie, astfel o economie de timp si mai multi clienti serviti.
- Inteleg! Impresionant! Am observat ca aveti, la fel ca ceilalti, un fir de ata care va iasa din slitul pantalonilor. De ce?
- Se pare ca nu va scapa nimic. Tot firma de care am amintit a constatat ca se poate reduce timpul petrecut in toaleta. Acest fir este legat de ... stiti dvs., asa ca atunci cand o scoatem nu mai trebuie sa o atingem, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa ne spalam pe maini. Adica o economie de timp.
- Bine, bine, dar cand o puneti la loc cum faceti?
La care chelnerul se apleaca inspre el si sopteste:
- Nu stiu cum fac ceilalti, dar eu unul folosesc lingura!

2698. Adaugat de websku in Chelneri.


La restaurant:
- Chelner, ai picioare de broasca?
- Nu domnule, asa umblu eu...

1 2 3 ... 11 12 13