Bancuri cu Animale


1 2 3 4 5 ... 91

6542. Adaugat de Ionel Delag in Animale.


- Erau mari porcii vanati la Balc?
- Oh, da!Atat de mari, incat cu greu puteai deosebi porcii de oameni!

758. Adaugat de vizitator in Animale.


Ursul si magarul vroiau si ei sa manance,ursul mure si magarul sa pasca. Se vorbira ei ca la deal magarul sa il care in spate pe urs,iar la vale ursul pe magar.Zis si facut mancara ei si plecara. La deal il cara magarul pe urs,la vale ursul pe magar. Dar cum ursul avea curul mare si era asa flocos, i se scula magarului o mataringa de i se balanganea ursului intre picioare. Acum ursul ii zice magarului:
-Auzi ba, magarule, dupa ce ca esti prost mai pui si frana.

757. Adaugat de vizitator in Animale.


Un tip cu o maimuta intra intr-un bar. Se duce omul la bar si comanda o bere. Maimuta incepe sa sara de colo colo si baga in gura tot ce gaseste: mananca maslinele si ciresele de pe bar, sare pe masa de biliard si inghite bila 8. Barmanul stupefiat, il intreaba pe tip ce-i cu maimuta. Acesta ii raspunde:
- Stai linistit, e maimuta mea, asa face. Nu-ti face griji, pune totul pe nota si platesc.
Zis si facut. Dupa vreo 2 saptamani, acelasi tip, aceeasi maimuta, acelasi bar. Incepe maimuta sa sara ca nebuna. Sare pe bar, ia o maslina o baga in fund, o scoate si apoi o inghite. La fel si cu o cireasa. Barmanul, mirat, se adreseaza tipului:
- Ce-a patit ma maimuta ta? E de-a dreptul scarbos ceea ce face!
- De cand cu bila de biliard, mai intai le masoara!

756. Adaugat de vizitator in Animale.


La piata Ion vinde un cocos. Un cumparator il intreaba:
- Da gainile le calca?
- Calca gaini, rate, hulubi, curcani...
- Atunci de ce il vindeti?
- De la o vreme se uita chioris la mine...

755. Adaugat de vizitator in Animale.


Iepurasul si ursul mergeau prin padure. Se intalnesc ei cu vulpea, care se muta in casa noua.
- Mai baieti, nu vreti sa ma ajutati sa mut si eu mobila, ca am sa platesc bine! Baietii pun mana la treaba si pana la inserat termina. Vine si momentul platii. Vulpea intreaba:
- Ei, acum ziceti ce vreti: o sticla de vodca sau jos chiloteii? Stau ei si se gandesc si intr-un sfarsit ursul alege sticla de vodca. Pleaca si dupa ce beau toata sticla, printre aburii betiei, iepurasul zice:
- Hic... mai ursule... hic, ce baiat destept ai fost tu ca... hic... ai luat sticla de vodca, ca daca alegeai chiloteii ce palaria mea faceam cu ei: mie imi erau prea mari, tie prea mici...

1 2 3 4 5 ... 91