Ce inseamna cand visezi Sange?


Vezi mai jos semnificatia visului tau. Afla ce inseamna visul Sange. Daca exista mai multe interpretari, alege-o pe cea care se potriveste tie. Fii POZITIV!


Cauta vis:

Interpretare vis Sange

- daca vezi, semn rau, de doliu sau necaz
- daca vezi curgind, vei avea o paguba
- daca versi tu, inseamna moarte apropiata
- daca iti curge din nas, vei afla o noutate
- daca esti minjit cu singe, inseamna ca vei fi implicat intr-un proces

Pradare, vindecare. Sange a curge, a sangera inseamna dauna in ceva. Sange a varsa, prevesteste o moarte apropiata. Sange din nas, noutate. Sangerare, lasare de sange inseamna boala.

- Daca visezi ca ai sange pe maini este un semn ca ghinionul este in drum spre tine (in special in planul afacerilor). - Sange care curge dintr-o rana este semn ca vei suferi o boala sau o pierdere in domeniul afacerilor. - Daca visezi haine patate de san

Este un semn ca te vei vindeca de boala pe care o ai, dar in acelasi timp poate insemna si o pierdere. Sangele curgand aduce paguba si daca vomiti sange preveste o moarte apropiata. Cand iti curge sange din nas inseamna ca vei primi o veste care te va bucAlege litera

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y ZSpune-ne parerea despre interpretarea visului tau. Daca s-a adeverit interpretarea visului Sange anunta-ne si pe noi.

Alta semnificatie pentru visul Sange?

Explica-ne visul tau mai jos si spune cum l-ai interpretat.