Produse slabit


Produse eficiente pentru slabit


Vrei sa slabesti si nu stii cum? Iti prezentam cele mai bune metode pentru slabit


De ce LemoSilhouette

Lamaia este este un reductor de greutate excelent şi un anti oxidant. Continutul bogat de acid citric arde rapid grasimile. Doar o pastila pe zi de LemoSilhouette pentru a vedea rezultatul remarcabil într-o săptămână!

Studiile medicale moderne demonstreza ca valoarea de vitamina C pe care o asimilam in organism are un rol determinant in controlarea si imbunatatirea capacitatii de a ne proteja impotriva cancerului de piele. Acizii organici, cum ar fi acidul malic, acidul citric pot ridica nivelul aciditatii sucului gastric, ajutand digestia si regland functiile stomacului si ale intestinelor.

Lămâia verde sau lime-ul este originară din sudul Asiei. Cu gustul său acrişor şi extrem de aromat, lămâia verde este foarte benefică pentru organism.

LemoSilhouette.ro

De ce Slim & Fit

Exista multe produse de slabit pe piata romaneasca. Unele (cele mai multe) nu au nici un efect. Altele, din contra, functioneaza mult prea bine! De exemplu, renumitele capsule care contin sibutramina, un derivat al amfetaminei, si care sunt comercializate ca fiind "naturale". Din pacate, aceste pastile au efecte secundare periculoase pe termen scurt (insomnii, varsaturi, palpitatii) cat mai ales pe termen lung (in special probleme cardiace).

Slim & Fit este bazat pe o formula creata de medici nutritionisti, si avizata de Institutul de Bioresurse Alimentare. Ingredientele sunt 100% naturale, si toate testele si experimentele stiintifice arata ca nu exista pericole nici chiar in caz de folosire indelungata!

Slim&Fit.ro